Om oss

Anuradha's Pudlar

Här bor vi


Köpte min första pudel 1992. Anton som blev 15 år. När jag var 4 år bodde vi grannar med en familj som hade pudel uppfödning.


Det var mitt första möte med pudlar. Ville så gärna ha en pudel men mina föräldrar ville inte köpa hund. När min dotter Jennifer var 12 år önskade hon sig en hund och till slut köpte vi Anton. En svart mellanpudel. När Anton var 11 år och började bli gammal ville jag ha en ny hund. Köpte Ludde i mars 2003. Ludde var näst minst i en kull på 8 hanar. Alla hade franska namn som började på A och hans namn är Iracema's André. Men vi tyckte han var så luddig och därför kallade vi honom Ludde. När Ludde var två år ville min yngsta son Kevin som då var 8 år ha en egen hund. Vi ville så gärna ha en tik och min önskan var att hon skulle vara vit. Doris är uppväxt med sina 7 kullsyskon i Småland. Hennes namn ör Amonibe's Bring Me Joy. En liten fin dam som vet att hon är snygg. Våren  2006 köpte vi Embla en liten svart mellanpudel men hon  trivdes inte med Doris och bor i dag med sin nya matte Åsa i Sorunda. Våren 2008 parade vi Embla och det blev 4 svarta valpar. En av dem behöll vi vår älskade Soraya's Princess Freja som är född i mars 2008.


 

På våren 2010 föddes Tindras Silver Rioja "Ronja" och jag fick möjlighet att köpa en silver mellantik. Hade länge letat efter en silvertik men eftersom den färgen är ovanlig så föds det inte så många valpar. I juni hämtade vi vår lilla Ronja.


 


I somras fick jag veta att Luddes halvbror hade blivit parad med en aprikos tik i Kungsbacka. I slutet av augusti åkte vi till Petra Östlund som hennes uppfödare heter och tittade på valparna. Det var svårt att välja men när valparna var 10 veckor gamla kom Petra hem till oss och hade med sig 4 tikar. När vi såg A millions voices Intution "Ethna" var det som en kopia av Ludde när han var bebis. Henne måste vi ha. När hon kom var hon lite osäker och rädd. Men hon har växt upp på landet och aldrig varit i den miljön som är här. Nu är blir Ethna 5 år i sommar. Numera bor hon hos Liv som har varit min dagmatte. När hon kom hit första gången uppstod det direkt tycke mellan Ethna och Liv. Ethna älskar sin matte. Har ställt ut Ethna tre gånger och på de två senaste utställningarna i Askersund fick hon Very Good och en andra placering. På Stora Stockholm i december 2012 fick hon Very Good och en tredje placering.

Har försökt att para Ethna men inte lyckas. Men ett försök till kan det bli nästa gång hon löper.


Våren 2013 hade Doris sin sista valpkull. När Celeste föddes bestämde jag mig att spara henne. Hon är nu snart 3 år. Liten bestämd dam som gärna vill styra och ställa här hemma.


Leo köpte när Celeste var 1 år. Han kommer från Finland kennel Chic och är född i december 2013.

En välväxt mellanpudelkille och som är den mest aktiva pudeln jag haft. Han vill att det ska hända något och om det inte gör det ser han till att det händer något.


Vår senaste tillskott är lilla Musse som är en mittelspitz. Kände att jag ville efter prova en ny ras efter att jag haft pudlar i 23 år. Har tidigare titta på en del raser men fastnade för honom eftersom pälsvården är enklare och att pälsen inte behöver klippas.Musse och Leo är bästa kompisarna och har så kul tillsammans. Celeste kan då bli lite sur men de tar hennes humör med ro.


Jag och min man Roffe bor i en lägenhet i Trollbäckens centrum som ligger Tyresö. Vi trivs bra och det finns bra ställer runt omkring för hundpromenader. Hösten 2015 köpte vi sommarhus norr om Katrineholm. Ett mysigt gammalt torp i skogen där vi kan koppla av och hundarna kan få den frihet som det behöver.

 

 


I


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


   


 


 


Sommarstugan i Katrineholm